Om DryConnect

DRYCONNECT - Permanent Fugtsikring

Vores kerneområde er fugtsikring af ejendomme som lider af opstigende grundfugt og fugtrelaterede problemer. Vi arbejder målrettet på at give ejendomme en længere levetid, et sundere indeklima samt billigere drift og vedligehold.

Stifteren af Dryconnect er tidligere medejer af en virksomhed, som forhandlede et lignende produkt, der var dog tale om et tysk agenturprodukt hvor hverken optimering eller udvikling var højt prioritet, så for at have idé, udvikling og optimering af produktet tættere på, opstod samarbejdet mellem vores danske ingeniør og Dryconnect indehaver Niki Pedersen.

Vores dansk producerede elektroosmose system, som er lanceret under navnet Dryconnect EO, er en fjerde generations udgave af systemer der fjerner fugt med elektromagnetisme.
Elektroosmose er benyttet i mange tusinder ejendomme i hele verden igennem de seneste 45 år
Dog er det først indenfor de seneste 5 år, at vi har fået fuld forståelse for hvordan teknologien arbejder og dermed har kunne få kontrol over processen.

Dryconnect er det absolut førende system i verden og vi kan som de eneste tilbyde et 100% selvregulerende og vedligeholdelsesfrit system.

Dryconnect elektroosmose systemet kan:

  • – Udtørre murværket væsentligt hurtigere en vores konkurrenter
  • – Holde markedets laveste strømforbrug
  • – Autojustere strømstyrke i forhold til fugtprocent og byggemateriale
  • – Monitorere fugtprocenten i vægge via. Wifi
  • – Fugtalarm ved pludselig forhøjet fugtprocent i murværket