Spørgsmål og Svar

De hyppigste spørgsmål. 

Både vores traditionelle elektroosmose system samt vores trådløse langbølge system er helt sikre og udgør absolut ingen sundhedsrisiko. Begge metoder har været i benyttet i mere end 35 år uden menneskelig konsekvens og bidrager blot til et sundere indeklima og minimerer på samtidig fare for sundhedskadelig skimmelsvamp.
Affugtning af murværk med traditionel elektroosmose tager typisk 6-18 måneder afhængigt af ​​fugtprocent, saltholdighed og tykkelse på ​​væggene.
Denne metode kræver absolut ingen brug af kemikalier. Teknologien består af en elektronisk kontrolenhed som kun behøver strøm fra en stikkontakt for at være funktionel.
Det anbefales ikke at slukke for systemet når bygningen er affugtet, da systemet konstant forhindrer vand i at trænge ind i væggene igen.
Baseret på ejendommens placering og indretning tages denne beslutning af vores sagkyndige repræsentant ved en besigtigelse.
Takket være den nyeste generation af komponenter der anvendes i Dryconnect systemer, er energiforbruget reduceret til et absolut minimum. De månedlig udgifter til strøm beløber sig således til under 7 kr i startfasen og kommer herefter ned på 2-4 kr.
Systemet kan på grund af sin fleksible karakter bruges til at tørre alle typer muret materiale og støbt fundament.
Nej, når affugtningen af væggene er afsluttet arbejder enheden fortsat og forhindrer vandet i at trænge ind i væggene igen.
Nej, alle tjenesteydelser i forbindelse med montering er inkluderet i den aftalte pris.
Dryconnect er fuldautomatisk og formår som det eneste system i verden, at udregne hvor meget fugt der er i væggene og justere strømstyrken herefter, så murværket ikke skades pga. for aggressiv udtøring. Systemet er fuldautomatisk og kræver ingen vedligeholdelse.

Hvis dette afsnit ikke besvare dine spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os pr. mail eller ringe til os på telefon nummer: +45 70 22 22 73
Niki Pedersen
Niki Pedersen
Partner